Spotlight - Weekwinnaar #24-2014

Spotlight - Weekwinnaar #24-2014

Julian 1215 0
Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. We roepen de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg. Vandaag gaat het eerste exemplaar de deur uit.

Met deze frisse macrofoto wint Jacqueline Koster een exemplaar van het fotoboek Steve McCurry - Voorbij de camera, beschikbaar gesteld door TerraLannoo. Gefeliciteerd!

Jacqueline Koster
Foto © Jacqueline Koster

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Steve McCurry - Voorbij de camera

Steve McCurry - Voorbij de cameraVijf weken lang bestaat de prijs uit het 264-pagina's tellende boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera'. Een prachtig overzicht met imponerende foto's die Steve McCurry de afgelopen dertig jaar maakte. Het boek bevat niet alleen de prachtige foto's, maar is een compleet naslagwerk waarin alles te lezen is over de projecten van McCurry.

Van aantekeningen en perskaarten tot taxibonnetjes en dagplanningen: vrijwel alles wat door de handen van de fotograaf is gegaan tijdens zijn vele reizen is terug te vinden in het boek.

Iedere vrijdag, van 13 juni t/m 11 juli, stelt uitgever TerraLannoo een exemplaar van het lijvige boek met winkelwaarde van 49,95 euro beschikbaar aan de weekwinnaar. Vandaag geven we het eerste exemplaar weg, je maakt nog vier weken kans op deze prijs!

Met dank aan TerraLannoo voor het beschikbaar stellen van de prijzen.