Spotlight - Weekwinnaar #23-2015

Spotlight - Weekwinnaar #23-2015

Julian 1578 3
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit een waardebon van Kekke Camerariem!

Met deze frisse en haarscherpe macrofoto van een rode heidelibel valt Carina Dumais deze week in de prijzen. Naast de eer wint Carina waarbon van 34,95 euro, te besteden bij Kekke Camerariem. Gefeliciteerd!

Foto: Carina Dumais
Foto © Carina Dumais

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: tegoedbon t.w.v. €34,95 van Kekke Camerariem

Vijf weken lang belonen we de weekwinnaar met een tegoedbon van Kekke Camerariem. Je kunt een riem naar keuze uitzoeken met een maximale waarde van 34,95 euro. Dat is overigens precies de prijs van de comfortabele neopreen-draagriemen. Vrijdag 15 mei geven we de eerste tegoedbon weg, op vrijdag 12 juni gaat het laatste exemplaar de deur uit.

Kekke Camerariem

Met dank aan Kekke Camerariem voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van carinadumais

Ohhh wat leuk spotlicht weeknummer..toffe prijs..

afbeelding van Hanneke van der Warf

Vuurjuffer heidelibel, wat maakt het uit het gaat om de foto en je hebt het weer geflikt, gefeliciteerd uit Portugal Carina

afbeelding van Kees Juffermans

Rode heidelibel? Het is een vuurjuffer!