Spotlight - Weekwinnaar #23-2012

Spotlight - Weekwinnaar #23-2012

Jasper van Bladel 2325 1
Aan het einde van de week kiezen we de beste foto uit de Spotlight. De weekwinnaar belonen we vier weken lang met het boek NLXL – Nederland van boven. Vandaag maken we de winnaar bekend van week 23.

De winnende foto is deze keer van B. Hofman. Op de winnende foto zien we een gele Ferrari 458, of tenminste een deel ervan. Het is een mooi abstracte plaat, die in het oog springt. B. Hofman wint hiermee het boek NLXL – Nederland van boven van Karel Tomeï. Een passende prijs. In zijn foto bekijken we een auto van boven, in het boek is Nederland vanuit een hoog punt gefotografeerd. Gefeliciteerd!


Ferrari koplamp © B. Hofman

Doe mee en win!

Wil je ook een mooie prijs winnen? Je maakt kans door je foto's te uploaden naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Zaazi

Hofman maakt prachtige foto's, maar zijn 'Dashboard VW kever' vind ik mooier. Van bovenstaande foto is de achtergrond nogal saai. Met de wielen door een azuurblauw Kranidi zwembad zou sprekender zijn.