Spotlight - Weekwinnaar #22 en #23

Spotlight - Weekwinnaar #22 en #23-2013

Julian 1496 1
Iedere vrijdag belonen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery met een leuke prijs. Althans, dat is de bedoeling. De afgelopen twee weken kwam het er niet van, dus onder het motto 'beter laat dan nooit' maken we vandaag twee weekwinnaars bekend.

De weekwinnaars belonen we uiteraard met een leuk prijsje. Wat? Dat horen de winnaars later deze week, als onze prijzenkast weer helemaal geinventariseerd is. Voor nu alvast een flinke portie eeuwige roem.

Weekwinnaar #22

'Lot of windows', zo titelde J. Wakker deze foto. Daarmee is niets teveel gezegd. Wij houden wel van zo'n strakke registratie. Zeker als er dan nog eens een leuk detail in te bespeuren valt. In dit geval zijn het de glazenwassers in het midden die ervoor zorgden dat we deze foto als favoriet van week 22 kiezen.

Weekwinnaar 22
Foto: J. Wakker

Weekwinnaar #23

En nu we toch in de architectuursfeer zijn... deze kleurrijke plaat van Michiel Buijse konden we niet omheen. We roepen hem dan ook uit tot weekwinnaar 23, gefeliciteerd!

Michiel Buijsse
Foto: Michiel Buijse

Ook winnen?

Kans maken doe je zo: stuur je foto's in naar de Lezersgallery. Wij kiezen dagelijks de mooiste inzendingen en zetten deze in de Spotlight. Iedere vrijdag kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar.

Excuses voor de vertraging, de volgende weekwinnaar verschijnt gewoon deze vrijdag weer online!

afbeelding van Laurens Kuipers

Mooie beelden!