Spotlight Weekwinnaar #22 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #22 - 2017

Jasper van Bladel 1001 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een jaarabonnement op DIGIFOTO Pro!

Spotlight Weekwinnaar #22 - 2017

Weekwinnaar: Esmeralda Holman

Vanuit de lucht fotograferen geeft je beeld een compleet ander perspectief en geeft je de mogelijkheid om met heel andere ogen naar bekende plekken te kijken. Het landschap van west-Bretagne dat Esmeralda hier laat zien moet vanaf elk oogpunt fotogeniek zijn, maar doordat ze deze foto vanuit de lucht heeft gemaakt heeft krijgen we een unieke blik op de vuurtoren en de kustlijn. Prachtig!  

Weekwinnaar prijs - Abonnement op DIGIFOTO Pro

De komende weken wint de winnaar van deze rubriek een abonnement op ons magazine DIGIFOTO Pro. Elke editie de mooiste interviews, reviews en achtergrondverhalen op je deurmat, en dat helemaal voor niks! Gefeliciteerd!

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Bijke172

Wauw prachtig, gefeliciteerd