Spotlight Weekwinnaar #20 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #20 - 2017

Jasper van Bladel 798 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige het boek 'Abandoned Places' van Henk van Rensbergen.

Spotlight Weekwinnaar #20 - 2017

Foto: Gilbert Claes

De foto’s van Gilbert Claes zijn altijd sprekend en grafisch. Hij zoekt naar interessante lijnen en contrasten. In deze foto heeft hij die perfect gevonden, daarom konden we eigenlijk ook niet om dit beeld heen. Een toonbeeld van compositie en abstracte fotografie. Gefeliciteerd Gilbert!

Prijs: Abandoned Places van Henk van Rensbergen

Henk van Rensbergen is een piloot die over de hele wereld vliegt. Als hij een vrije dag heeft gaat hij niet samen met zijn collega's bij het zwembad liggen, maar gaat hij op zoek verlaten plaatsen over heel de wereld. In dit succesvolle 'verlaten boek' kun je de meest iconische foto’s van de afgelopen 25 jaar verwachten, waaronder nog niet eerder gepubliceerd materiaal en bijzondere anekdotes.

Het boek bevat 160 pagina’s. Prijs: € 15,99
ABANDONED PLACES
 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van gilclaes

Ik dank de redactie van ganser harte voor het toekennen van deze onderscheiding...