Spotlight - Weekwinnaar #20-2016

Spotlight - Weekwinnaar #20-2016

Redactie DIGIFO... 1395 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige het boek 'Levende Rivier’ van Ruben Smit met een dubbel-dvd van de documentaire.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. Deze keer is Eduardo de Vlugt de winnaar, met deze originele foto van twee Nijlganzen in een tulpenveld.

De foto

DIGIFOTO Pro weekwinnaar

Eduardo wint met zijn originele foto het boek ‘Levende Rivier’ van Ruben Smit met een dubbel-dvd van de documentaire met een totale waarde van € 59,90.

Levende Rivier is een pure natuurdocumentaire die natuur bijzonder dichtbij brengt. Via persoonlijke memoires gaat filmmaker & ecoloog Ruben Smit (maker van De Nieuwe Wildernis) steeds verder de rivier de Rijn af. Een unieke expeditie met avontuurlijke overnachtingen langs de onbekende waterwegen. Vastgelegd in hoge kwaliteit natuurbeeld met alle planten en dieren die hij tegenkomt.

 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Met dank aan CameraTools, voor het beschikbaar stellen van de prijs.CameraTools

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Bijke172

Super mooie en originele foto, gefeliciteerd