Spotlight - Weekwinnaar #20-2015

Spotlight - Weekwinnaar #20-2015

Julian 1789 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit een waardebon van Kekke Camerariem!

Deze week zetten we Rick Nadal in de schijnwerpers. Hij is een nieuwkomer op onze website, maar zijn prachtige mystieke modelfoto's bleven niet onopgemerkt bij de redactie. Met deze schitterende plaat wint Rick de eer en de prijs: een waarbon van 34,95 euro, te besteden bij Kekke Camerariem. Gefeliciteerd!

Foto: Rick Nadal
Foto © Rick Nadal

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: tegoedbon t.w.v. €34,95 van Kekke Camerariem

Vijf weken lang belonen we de weekwinnaar met een tegoedbon van Kekke Camerariem. Je kunt een riem naar keuze uitzoeken met een maximale waarde van 34,95 euro. Dat is overigens precies de prijs van de comfortabele neopreen-draagriemen. Vrijdag 15 mei geven we de eerste tegoedbon weg, op vrijdag 12 juni gaat het laatste exemplaar de deur uit.

Kekke Camerariem

Met dank aan Kekke Camerariem voor het beschikbaar stellen van de prijzen.