Spotlight - Weekwinnaar #2-2015

Spotlight - Weekwinnaar #2-2015

Julian 1317 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang bestaat die prijs uit de dvd van 'A Thousand Times Good Night'.

Met dit prachtige portret wint Kim Rooijackers deze week de eer en de prijs. Vijf weken lang geven we een dvd van de film A Thousand Times Good Night weg aan de weekwinnaars, Kim wint het eerste exemplaar. Gefeliciteerd!

Foto: Kim Rooijackers
Ella - Foto © Kim Rooijackers

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

A Thousand Times Good Night DVDPrijs: 'A Thousand Times Good Night' op dvd

A Thousand Times Good Night gaat over een vrouw die helemaal opgaat in haar werk als oorlogsfotograaf. Rebecca, gespeeld door Juliette Binoche, behoort tot 's werelds beste oorlogsfotografen. Haar echtgenoot eist echter dat ze stopt met haar gevaarlijke werk, uit angst zijn vrouw en moeder van hun jonge dochters te verliezen. Rebecca staat voor een onmogelijke beslissing, want hoewel ze zielsveel van haar gezin houdt, kan ze zich ook geen leven zonder haar werk voorstellen.

De film werd eind november 2014 in Nederland uitgebracht op dvd. Vijf weken lang mogen we een exemplaar weggeven aan onze weekwinnaar! Vrijdag 9 januari geven we de eerste dvd weg, vrijdag 6 februari maken we de laatste winnaar van de film bekend.

Kans maken?

Wil je kans maken op deze toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Met dank aan Semptember Film voor het beschikbaar stellen van de prijzen.