Spotlight Weekwinnaar #17 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #17 - 2017

Jasper van Bladel 647 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige het boek 'Abandoned Places' van Henk van Rensbergen.

Spotlight Weekwinnaar #17 - 2017

Foto: Kirsten Vanquickelberghe

Het is precies zoals Kirsten het beschrijft bij deze foto van een paardenbloem: alles in de natuur is mooi als je de tijd neemt om er goed naar te kijken. Een doodgewone paardenbloem heeft de potentie om in een waar kunstwerk te veranderen als je deze goed op de foto zet. En dat heeft Kirsten gedaan. Een prachtige macrofoto waarin de scherpte precies goed ligt en de heldere tinten van de bloem mooi naar voren komen. Gefeliciteerd!

Prijs: Abandoned Places van Henk van Rensbergen

Henk van Rensbergen is een piloot die over de hele wereld vliegt. Als hij een vrije dag heeft gaat hij niet samen met zijn collega's bij het zwembad liggen, maar gaat hij op zoek verlaten plaatsen over heel de wereld. In dit succesvolle 'verlaten boek' kun je de meest iconische foto’s van de afgelopen 25 jaar verwachten, waaronder nog niet eerder gepubliceerd materiaal en bijzondere anekdotes.

Het boek bevat 160 pagina’s. Prijs: € 15,99
ABANDONED PLACES
 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper