Spotlight Weekwinnaar #15 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #16 - 2017

Redactie DIGIFO... 537 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige het boek 'Abandoned Places' van Henk van Rensbergen.

Spotlight Weekwinnaar #16 - 2017

Foto: Gerrit Peeters

De weekwinnaar van deze week is een bijzondere abstracte foto die goed de aandacht trekt. Is het een muur, een kleine afzetting of een paar kartonnen dozen? Wij komen er niet uit. En wat heeft de titel er mee te maken. Het is in ieder geval een prachtige plaat en een terechte weekwinnaar. Gerrit, Proficiat!Weekwinnaar

Prijs: Abandoned Places van Henk van Rensbergen

Henk van Rensbergen is een piloot die over de hele wereld vliegt. Als hij een vrije dag heeft gaat hij niet samen met zijn collega's bij het zwembad liggen, maar gaat hij op zoek verlaten plaatsen over heel de wereld. In dit succesvolle 'verlaten boek' kun je de meest iconische foto’s van de afgelopen 25 jaar verwachten, waaronder nog niet eerder gepubliceerd materiaal en bijzondere anekdotes.

Het boek bevat 160 pagina’s. Prijs: € 15,99
ABANDONED PLACES
 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie