Spotlight - Weekwinnaar #16-2013

Spotlight - Weekwinnaar #16-2013

jesse kraal 11194 0
Iedere vrijdag belonen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery met een leuke prijs. Vijf weken lang is dat een waardebon van 54 euro die je kunt gebruiken bij CanvasCompany.nl! Vandaag geven we de eerste weg.

Foto's met een lange sluitertijd hebben we vaker gezien, maar de sfeer in dit exemplaar vinden we wel erg sterk! Wat ons betreft zou de plaat niet misstaan als albumhoes, of als canvas aan de muur natuurlijk. Want dat is de prijs waar Jeroen mee vandoor gaat, een afdruk ter waarde van 54 euro bij CanvasCompany.nl.

Pluijm
'White Stripe' - © Jeroen van der Pluijm

Ook winnen?

Nog vier keer geven we een waardebon van 54 euro weg, die je kunt besteden aan een afdruk bij CanvasCompany.nl. Kans maken? Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! Wij kiezen dagelijks de mooiste inzendingen en zetten deze in de Spotlight. Iedere vrijdag kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar.

Met dank aan CanvasCompany.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

CanvasCompany

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse