Spotlight - Weekwinnaar #16

Spotlight - Weekwinnaar #16-2012

Jasper van Bladel 2286 2
Aan het einde van de week kiezen we de beste foto uit de Spotlight. De weekwinnaar belonen we vier weken lang met het boek 'Adobe Photoshop Lightroom 4' door Johan W. Elzenga. Vandaag maken we de winnaar van het eerste boek bekend.

De winnende foto is deze keer van Laurens Kuipers. Op de foto zien we een Grieks stadsgezicht voorzien een overstekende man, een brommer en een oude Peugeot 505 break. Kortom, de nodige dynamiek. Laurens wint hiermee het boek 'Adobe Photoshop Lightroom 4' door Johan W. Elzenga . Gefeliciteerd!


Greece © Laurens Kuipers

In het boek laat Johan W. Elzenga zien wat je allemaal kunt doen met het nieuwe softwarepakket Adobe Lightroom 4. Hij gaat in op de bekende mogelijkheden, maar ook op de nieuwe opties. Zo kun je vanuit de nieuwste versie gemakkelijk boeken maken en publiceren.

Doe mee en win!

Wil je dit boek ook winnen. Je maakt nog drie weken kans op dit handige boek. Je maakt kans door je foto's te uploaden naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van Anonymous

g e w e l d i g (not)

afbeelding van Anonymous

hahaha