Spotlight - Weekwinnaar #13-2015

Spotlight - Weekwinnaar #13-2015

Julian 1281 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we een Joby GripTight GorillaPod Video weg!

Deze ietwat lugubere foto, met de titel 'Walking on faces' valt bij ons goed in de smaak! Het lage standpunt, een tikkeltje beweging en de duo tone-omzetting maken dit tot onze weekwinnaar. Vincent van Kooten sleept een Joby GripTight GorillaPod Video in de wacht, ter waarde van 39,95 euro. Gefeliciteerd!

Foto: Vincent van Kooten
Foto © Vincent van Kooten

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Joby GripTight GorillaPod Video

Dit compacte Joby GorillaPod Video-statiefje is voorzien van de bekende flexibele poten, maar is ook uitgerust met een stevig aluminium panoramakopje met een extra lange bedieningsarm. De kop kan 360 graden draaien en 135 graden kantelen.

De Joby GripTight GorillaPod Video weegt slechts tachtig gram, is 18 cm hoog en heeft een draagvermogen van 325 gram. Je kunt een compactamera of kleine videocamera bevestigen op het minibalhoofd, of je gebruikt de meegeleverde GripTight-smartphonehouder om je telefoon te vast te klemmen. Vervolgens maak je eenvoudig trillingsvrije filmpjes en vloeiende draaibewegingen.

Dertig losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof vormen samen de drie poten van de GorillaPod Video. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. Het statiefje heeft bovendien drie magnetische voetjes voor stabiele positionering.

Vijf weken lang belonen we iedere vrijdag de weekwinnaar met een exemplaar van dit handige statiefje (vrijdag 6 maart t/m vrijdag 3 april).

Joby GorillaPod GripTight Video
Met dank aan Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.