Spotlight - Weekwinnaar #13

Spotlight - Weekwinnaar #13-2013

Julian 2054 2
Iedere vrijdag belonen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery met een leuke prijs. Vandaag geven we een Joby Gorillapod Hybrid weg aan de weekwinnaar! We hebben nog één exemplaar, van de drie die we er weg mochten geven, kans maken? Blijf je foto's insturen!

Met alle tilt-shift apps, plug-ins en andere digitale foefjes zou je bijna vergeten dat je een vervreemdend scherptediepte-effect ook handmatig kunt maken. Daar heb je dan wel een tilt-shift-objectief voor nodig uiteraard. Maurice Mikkers maakte deze foto met een Canon FD TS 35mm f/2.8 S.S.C en wij worden vrolijk van het resultaat. Maurice bekronen we tot weekwinnaar, dat betekent dat hij en Gorillapod Hybrid in ontvangst mag nemen. Gefeliciteerd!

Maurice Mikkers
Foto: Maurice Mikkers

Ook winnen?

Ook volgende week geven we weer een Joby Gorillapod Hybrid weg! Kans maken? Stuur je foto's insturen naar de Lezersgallery. Wij kiezen daar de mooiste inzendingen en zetten deze in de Spotlight. Iedere vrijdag kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar.

Met dank aan www.gorillapod.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Gorillapod Hybrid

afbeelding van JoyceJacobs

Mooi effect inderdaad!!! :)

afbeelding van Ton Janssen

Ik begrijp de vrolijkheid van de redactie/jury niet.
Persoonlijk houd ik van vervremende effecten,maar bij deze foto is dit effect maar weinig kunstzinnig toegepast.
Vanaf haar middel en dan naar beneden wordt het beeld onscherp.
Ik zie daar het zinvolle niet van,eerder het irriteert.
Beter was in dit geval om op een andere manier met de scherpte/onscherpte te spelen en de figuur in kwestie scherp te laten.
Dat is mijn opinie.