Spotlight Weekwinnaar #12 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #12 - 2017

Jasper van Bladel 524 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige het boek 'Belgium Resized' van Jasper Léonard.

Spotlight Weekwinnaar #12 - 2017

Foto: Bob Pieck

Deze foto is lente-achtig en mysterieus tegelijk. De titel is wat dat betreft ook erg goed gekozen: de sporen op het strand en de stralende kleuren geven het landschap iets buitenaards. Een mooie foto waarbij je steeds weer een nieuw aspect ontdekt. Gefeliciteerd Bob!

Bekijk de andere foto's van Bob in zijn Gallery.

Prijs: Belgium Resized - Jasper Léonard

In Belgium Resized gaat Léonard verder waar hij met zijn vorige boek ‘Antwerp Resized’ is gebleven. Nu richtte hij zijn tilt-shiftobjectief op heel het land in plaats van alleen op de stad Antwerpen. Vanuit de lucht fotografeerde hij uiteenlopende delen van het land vanuit helikopters, vliegtuigen, lucht ballonnen en hoogwerkers. Het speciale effect dat het tilt-shiftobjectief geeft maakt dat je denkt naar miniatuurscenes te kijken.

Auteur Lize Spit, rector Rik Torfs, filosoof Philippe Van Parijs, choreograaf en cineast Wim Vandekeybus, interior designer Lionel Jadot, zanger Michael Karkousse en politicoloog Dave Sinardet plaatsen kanttekeningen bij het beeldmateriaal dat Jasper Léonard op unieke wijze verzamelt.

Het boek bevat 159 pagina’s. Prijs: € 17,99
 
 

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper