Spotlight - Weekwinnaar #12-2015

Spotlight - Weekwinnaar #12-2015

Julian 1957 7
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we een Joby GripTight GorillaPod Video weg!

Eerder deze week was in het Noorden van Nederland het Noorderlicht te zien. En niet zo'n beetje ook, bewijst deze spectaculaire foto van Jolanda Out. Wij zijn stikjaloers en hadden dit prachtige schouwspel graag mee willen maken.  Jolanda out is niet alleen een ervaring rijker, maar wint ook de eer en de prijs: een Joby GripTight GorillaPod Video, ter waarde van 39,95 euro. Gefeliciteerd!

Foto: Jolanda Out
Foto © Jolanda Out

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: Joby GripTight GorillaPod Video

Dit compacte Joby GorillaPod Video-statiefje is voorzien van de bekende flexibele poten, maar is ook uitgerust met een stevig aluminium panoramakopje met een extra lange bedieningsarm. De kop kan 360 graden draaien en 135 graden kantelen.

De Joby GripTight GorillaPod Video weegt slechts tachtig gram, is 18 cm hoog en heeft een draagvermogen van 325 gram. Je kunt een compactamera of kleine videocamera bevestigen op het minibalhoofd, of je gebruikt de meegeleverde GripTight-smartphonehouder om je telefoon te vast te klemmen. Vervolgens maak je eenvoudig trillingsvrije filmpjes en vloeiende draaibewegingen.

Dertig losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof vormen samen de drie poten van de GorillaPod Video. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. Het statiefje heeft bovendien drie magnetische voetjes voor stabiele positionering.

Vijf weken lang belonen we iedere vrijdag de weekwinnaar met een exemplaar van dit handige statiefje (vrijdag 6 maart t/m vrijdag 3 april).

Joby GorillaPod GripTight Video
Met dank aan Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van J. Out

reuze bedankt! ja het was heel bijzonder dit in Nederland mee ta maken.Bij een volgende melding zeker gaan!

afbeelding van Matt H. Imaging

Prachtig!

afbeelding van Matt H. Imaging

Voor alle bezoekers die willen weten waar deze foto gemaakt is: https://goo.gl/maps/t6zfE

afbeelding van denberre

vind het spijtig dat jullie niet de hele foto laten zien op de site en zo verder,,gr ben

afbeelding van roelj

In het artikel en in de gallery van de maker is de foto volledig te zien.

Voor de afbeelding in de kop van een bericht en als Facebook-header worden andere verhoudingen gebruikt.

Of bedoel je dat je ze in volledige resolutie wil zien?

afbeelding van denberre

ja heb het gezien ,,is idd zo als jij zegt,,vind het een beetje spijtig dat de verhouding als bericht en Facebook header kleiner is,,,dit heeft waarschijnlijk te maken met softwarematige beperking denk ik,,,in elk geval een prachtige foto,,super,,gr benny

afbeelding van roelj

Echt een juweel van een foto!