Spotlight - Weekwinnaar #11-2016

Spotlight - Weekwinnaar #11-2016

Joni Hendrix 1461
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige het boek 'Focus op fotografie: Avond- en nachtfotografie'

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd.

De foto

Deze week is Monica van der Maden de winnaar. Wat een geweldige foto, de hond ligt er zo lief bij. Het lijkt net alsof hij helemaal aan het genieten is. Met deze foto wint Monica een mooi boek: Focus op fotografie: Avond- en nachtfotografie. Naast tips en trucs bevat dit boek ook informatie over belangrijke verschillen tussen fotograferen gedurende de dag en in de avonduren. Jeroen Horlings en Kees Krick geven je de juiste informatie zodat jij op ieder moment raad weet met je camera. Dan maak je uiteindelijk nog betere foto’s. Geweldig toch?


Foto © Monica van der Maden

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Bijke172

Wat een mooie foto, de hond ligt er heel aandoenlijk bij