Spotlight - Weekwinnaar #11

Spotlight - Weekwinnaar #11-2012

Jasper van Bladel 2201 0
Aan het einde van de week kiezen we de beste foto uit de Spotlight. De weekwinnaar belonen we met een leuke prijs. Drie weken lang geven we een vierkant XL fotoboek van Pixum weg. Vandaag maken we de winnaar bekend van het eerste fotoboek.

De winnende foto is deze week van Sara de Graeve. Het is een origineel portret in zwart-wit van een cowboy, waarbij we alleen zijn hoed en de Amerikaanse vlag te zien krijgen. Sara wint hiermee een vierkant fotoboek XL van Pixum ter waarde van 49,95 euro. Gefeliciteerd!

Sara de Graeve
Foto © Sara de Graeve

Doe mee en win!

Elke week kiezen we een winnaar uit. Je maakt kans door je foto's te uploaden naar de Lezersgallery. Elke dag selecteren wij de beste foto's, deze komen in de Spotlight terecht. Aan het einde van de week kiezen we de weekwinnaar.

Pixum

Wordt jouw foto op vrijdag 23 of 30 maart uitgeroepen tot weekwinnaar? Dan win je net als Sara een Pixum Fotoboek XL (vierkant), met cover en papier naar keuze ter waarde van maximaal 49,95 euro.

Het fotoboek kun je uiteraard geheel naar eigen wens samenstellen, je kunt 26 pagina's vullen. Voor de verzendkosten a 4,99 euro hoef je zelf niet op te draaien, ook die worden door Pixum vergoed.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper