Spotlight Weekwinnaar #10 - 2017

Spotlight Weekwinnaar #10 - 2017

Jasper van Bladel 394 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige een boek met de mooiste Instagram-foto's.

Spotlight Weekwinnaar #10 - 2017

Foto: Marc Boom

Wat een mooi portret! Het lijkt wel een schilderij en dat is natuurlijk ook precies de bedoeling van Marc. Al eerder won Marc met een andere 'Van Gogh' foto onze Challenge en dit portret is een vervolg in dezelfde serie foto's. Wij zijn fan!

Hij maakt deze serie overigens voor de foto-opleiding fotoschool Statief

Prijs: Insta Grammar - City - The best of Instagram

Instagram is populairder dan ooit. Dagelijks post de halve wereld gemiddeld 80 miljoen nieuwe foto's op de sociale netwerksite. Insta Grammar maakt de selectie. In City ontdek je de meest originele beelden en invalshoeken genomen in steden overal ter wereld. En dat allemaal in een hip vormgegeven boekje - een echt hebbeding.

Met dank aan uitgeverij Lannoo

Auteur: Irene Schampaert
Aantal pagina's: 128
Afwerking: Hardback
Afmetingen: 210x150
Verschijningsdatum: 25/10/2016
EAN: 9789401436915
Nur-code: 653
Uitgever: Lannoo
Druk: 1

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper