Spotlight - Weekwinnaar #10

Spotlight - Weekwinnaar #10-2011

Julian 3261 4
Uit alle inzendingen in de Lezersgallery plaatsen we de beste platen in de Spotlight. Vrijdag kiezen we een weekwinnaar uit. Deze week belonen we Klaas van der Laan met een vierkant fotoboek Prestige beschikbaar gesteld voor Photobox.

Deze week gaat Klaas van der Laan er vandoor met de prijs. Het levert hem een tegoed van Photobox op voor een fotoboek Prestige met 30 bladzijden, ter waarde van 33,95 euro. Gefeliciteerd!

Spotlight 10
Foto © Klaas van der Laan

Jouw foto in de spotlight?

De lezersgallery is vernieuwd. Je kunt meer foto's uploaden en je ziet ze gelijk terug op de website en in je persoonlijke gallery. Nieuw is de Spotlight, waarin we dagelijks de beste foto's presenteren. Elke vrijdag kiezen we een weekwinnaar. Meedoen? Lees hier hoe.

afbeelding van Lienke

Wat een sfeervolle en warme foto. Echt een plaatje. een terecht winnaar. daar willen we meer van zien.

afbeelding van Moron

gelaats- uitdrukking past niet bij der stoere imago

afbeelding van peterw

ben benieuwd op basis van welke criteria deze foto wint.

van harte gefeliciteerd met de prijs

afbeelding van jesse kraal

We gaan elke week op zoek naar beelden die ons aanspreken. Dat kan zijn vanwege technische perfectie, soms vanwege de keuze voor het onderwerp of de bewerking. Meestal is het een combinatie van meerdere factoren. We proberen de keuze voor het winnende beeld ook zo divers mogelijk te houden, zodat alle fotografievormen af en toe belicht worden.