Spotlight - Weekwinnaar #1-2015

Spotlight - Weekwinnaar #1-2015

Julian 1283 0
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vandaag geven we voor het laatst een 32GB Lexar-geheugenkaart naar keuze weg.

Tijdens de koude winterdagen even lekker wegdromen bij een tropische foto - dat doen wij graag! Willem Gingnagel stuurde deze foto in en dat maakt hem de eerste weekwinnaar van 2015. Willem wint een 32GB Lexar-geheugenkaart naar keuze, beschikbaar gesteld door Foto de Vakman. Gefeliciteerd!

Willem Gingnagel
Foto: Max van Son

Ook winnen?

Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

Prijs: 32GB Lexar-geheugenkaart naar keuze - Volgende week nieuwe prijzen!

Vijf weken lang gaven we een 32GB Lexar-geheugenkaart naar keuze weg. Vandaag is het laatste exemplaar de deur uitgegaan. Volgende week maken we de nieuwe wwkprijzen bekend.

Lexar 800x CF PROLexar CF PRO 32GB 800X UDMA7 - t.w.v €99,99

Deze CompactFlash-kaart uit de Lexar Pro-serie biedt doorvoersnelheden tot 120MB/s, dankzij de UDMA7-ondersteuning. Daarmee is deze geheugenkaart snel genoeg voor de meest veeleisende professionele spiegelreflexcamera's. De Lexar CF PRO 32GB-kaart werkt in alle camera's met CompactFlash-geheugenslot.

Meer informatie

Lexar 32GB SDHCLexar SDHC Pro 32GB 400X klasse 10 - t.w.v €55,-

Gebruikt je camera sd-kaartjes? Kies dan voor deze snelle Lexar SDHC Pro-kaart, met UHS-I-technologie. Met snelheid van 400X (60MB/s) is deze kaart uitstekend in staat om ook 1080p-films op te nemen en om te fotograferen op hoge snelheden. De geheugenkaart komt inclusief downloadbare Image Resue 4-software, om verloren of verwijderde foto- en videobestanden terug te halen.

Meer informatie

Lexar MicroSDHC 32GBLexar SDHC Micro High Speed 32GB 633X - t.w.v €54,95

Heb je al genoeg geheugen voor je spiegelreflex? Dan is dit Micro SDHC-kaartje een goede keuze. Ideaal om bijvoorbeeld de opslagcapaciteit van je smartphone of tablet uit te breiden, maar ook uitstekend geschikt voor gebruik in een GoPro of een andere actioncam. De hoge snelheid van 633x (95Mb/s) zorgt voor razendsnelle bestandoverdracht in combinatie met de meegeleverde USB 3.0-adapter.  

Meer informatie

Met dank aan Foto de Vakman voor het beschikbaar stellen van de prijzen.