Bijzonder hommage aan Star Wars

Splash Wars van Manu Cabanero - Star Wars met naaktmodellen en verf

Redactie DIGIFO... 1729 0
Al veertig jaar weet het Star Wars-universum van George Lucas miljoenen mensen bezig te houden en te inspireren, zo ook Manu Cabanero. Hij bracht een hommage aan de filmserie door de personages op een bijzondere wijze te vertonen: naakt, met melk en verf.

Op de foto's van Cabanero zien we bekende personages uit de Star Wars serie, uitgebeeld door modellen die enkel bedekt worden door gekleurde melk en een dunne laag verf. Om de foto's te maken werden de modellen keer op keer met gekleurd melk ondergegooid, waarna Cabanero uit elke foto de juiste delen selecteerde om de uiteindelijke foto's uit op te bouwen.Splash Wars Splash Wars Splash Wars Splash Wars Splash Wars Splash Wars Lees ook: Marinier fotografeert Star Wars-figuren in gevechtssituaties

Manu Cabanero

Manu Cabanero is een Spaanse fotograaf die al sinds kinds af aan een fascinatie heeft met Star Wars. Cabanero is ooit begonnen als videograaf en dit is ook duidelijk terug te zien in zijn fotografisch werk. Veel van zijn foto's zijn geïnspireerd op Hollywood blockbusters en videogames en hebben dan ook een zeer cinematische sfeer. Cabanero is al sinds 2015 bezig met Splash Wars en geeft aan hier voorlopig nog niet mee te willen stoppen.

Kijk voor meer informatie op de website van Manu Cabanero.
Alle foto's ┬ę Manu Cabanero, gepubliceerd onder een Creative Commons licentie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie