Wat zijn de afmetingen van foto's op social media?

Spiekbriefje: fotoformaten op social media

Fabienne Keijzer 1641 0
Wat zijn de afmetingen van de omslagfoto op Facebook? En hoeveel pixels heeft een foto op Instagram? Deze, en nog veel meer afmetingen en formaten van foto’s op social media vind je op dit handige spiekbriefje!

Een handig spiekbriefje voor fotoformaten op social media

Je online aanwezigheid is vandaag de dag enorm belangrijk, en naar verwachting zal dat ook in 2017 niet minder zijn. Het is daarom belangrijk dat je al je social mediakanalen op orde hebt om zo een goede indruk te kunnen maken op potentiële klanten en opdrachtgevers. Beeldmateriaal is daarbij natuurlijk onmisbaar en al helemaal als fotograaf. Social mediakanalen willen nog wel eens de afmetingen van foto’s veranderen. Om orde in de chaos te scheppen heeft Jamie, van MakeAWebsiteHub.com, een super handig spiekbriefje gemaakt waarin je de afbeeldingsformaten en afmetingen van de meest gebruikte social mediawebsites kunt vinden. Een onmisbare tool om je online aanwezigheid in 2017 naar een hoger niveau te tillen!
 

Is de infographic niet goed te lezen? Je kunt hem ook vinden via deze website.

Jouw online aanwezigheid

Spendeer jij veel tijd aan het optimaliseren van je online aanwezigheid? Merk je dat je meer opdrachten krijgt of meer naamsbekendheid genereert middels social media? Deze fotograaf zette een volledige marketingcampagne op over zichzelf om de aandacht van opdrachtgevers waarmee hij graag wilde werken te vragen. Met succes!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne