Spider Holster introduceert professionele heupriem

Redactie 2192 0
Spider Holster introduceert de SpiderPro Pad, een heupriem voor fotografen. Hoewel de riem doet denken aan die van een agent, biedt deze de mogelijkheid tot het 'comfortabel' meenemen van twee dslr's, in plaats van een pistool en handboeien.

Spider Holster is gespecialiseerd in het bedenken van camera-draagsystemen voor fotografen. Bij het ontwerpen van deze systemen wordt rekening gehouden met overbelasting van de rug, nek en schouders. De nieuwe SpiderPro Pad wordt op de heup gedragen om zo deze lichaamsdelen te ontlasten en is verder ontwikkeld voor het meebrengen van een tweetal dslr camera's, waardoor tas overbodig wordt.


Constructie

Aan de riem zit een metalen schuifconstructie waardoor je de camera volgens de fabrikant 'snel en moeiteloos' aan en van je riem kunt schuiven. Door het verstelbare systeem aan de camera kan je het toestel op verschillende manieren dragen en blijft het mogelijk om hem op je statief vast te maken.

Verkrijgbaar

De SpiderPro Holster is verkrijgbaar vanaf 235 dollar. Voor fotografen die op dit moment al in het bezit zijn van andere Spider Holster-producten is het mogelijk om een zogenoemde upgrade-kit te kopen voor een minimumbedrag van 120 dollar.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie