De dronecamera die jou volgt

Spectaculaire nieuwe drone: Hover Camera

Redactie DIGIFO... 2729 0
Drones zijn immens populair, maar vragen aardig wat oefening of goed te gebruiken. De Hover Camera gooit drone-fotografie over een andere boeg. Deze kleine drone volgt jou waar je ook heengaat en maakt zo de mooiste foto's.

Waar de meeste drones zich richten op vliegen, blijf de Hover vooral zweven. De camera is zodanig ontworpen dat deze blijft zweven zodra je hem loslaat. Zodra deze camera zweeft kan hij foto's maken van 13 megapixels en filmen in 4K. De camera kan stil in de lucht blijven hangen, maar kan ook mensen volgen door gebruik te maken van slimme gezichts- en lichaamsherkenning terwijl het objecten kan vermijden.

Lees ook: 360fly drone wil concurrentie voor zijn – 4K 360 graden video

 

Stil beeld met de Hover

Om goed stil te kunnen blijven hangen beschikt de Hover over een kleine camera aan de onderkant niet heel precies de afstand tot de grond kan meten en dankzij de ingebouwde sonar kan de Hover zichzelf  stabiliseren, ook als het een duw krijgt.

Verder beschikt de camera van de Hover over elektronische beeldstabilisatie zodat je altijd de beste beelden krijgt.

Prijs en beschikbaarheid

Zero Zero, het bedrijf achter de Hover camera laat weten dat ze verwachten dat de drone niet meer dan $ 600,- gaat kosten. De Hover camera is nog niet uit, maar het is mogelijk om je in te schrijven om op de wachtlijst te komen.

Voor meer informatie en om op de wachtlijst te komen kun je kijken op de website van Hover.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie