Speciale Fujifilm X100 (gelukkig) niet voor Nederland

jesse kraal 2773 3
Fujifilm heeft via facebook aangekondigd dat er een gelimiteerde oplage komt van de X100. Deze bijzondere X100 heeft geel leer in plaats van het standaard zwarte nepleer. De oplage blijft beperkt tot tweehonderd exemplaren.

Nu is ons Chinese vrij beperkt en kan ook Google Translate niet heel veel fabriceren van de tekst op Facebook (wie helpt?), maar de foto is gelukkig duidelijk. Het vrij discrete uiterlijk van de Fujifilm X100 wordt 'gepimpt' met okergeel leer met een slangenhuid-motief.

Alleen voor Hong Kong

Er zullen slechts tweehonderd exemplaren van de speciale X100 gemaakt worden en die zijn enkel in Hong Kong te koop zijn. Eerlijk gezegd kunnen wij daar weinig rouwig om zijn. Wel zijn we benieuwd welke kleur jij het liefst op de Fujifilm X100 ziet.  

Fujifilm X100

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Sjaaky

Waarom zou je er rouwig om zijn?
Over smaak valt niet te twisten, laat de collectors lekker hun onzin kopen.
Zelfde geld voor de zogenaamde Special Edition van deze camera... prima in de voetstappen van Leica die al jaren nutteloze "pimped" versies van hun camera's met een extra marge verkoopt.

afbeelding van Mister176

Het is dus eigenlijk maar een gewone pimpsticker.
Deze camera is sowieso een gevalletje van " wel de looks maar niet de brains"

afbeelding van Mozes Kriebel

...zoals jij een gevalletje bent van 'wel de woorden, maar niet de inhoud?'