Rode Leica Summicron-M 50mm f/2

Special Edition: rood Leica objectief

Fabienne Keijzer 1152 0
Leica introduceert haar nieuwste special edition: een rode Leica APO-Summicron-M 50mm f/2 ASPH. Het is het eerste objectief in de bekende rode Leica kleur. Deze eyecatcher is uniek en er worden maar 100 rode objectieven geproduceerd.

Rode Leica APO-Summicron-M 50mm f/2 ASPH

“’s Werelds  scherpste standaardobjectief is verkrijgbaar in een special edition rode geanodiseerde versie” aldus Leica op de website. De rode APO-Summicron-M 50mm f/2 ASPH is verkrijgbaar vanaf december. Mocht je een rood Leica objectief willen bemachtigen moet je snel zijn. Er worden namelijk slechts 100 stuks geproduceerd.
Leica special edition redLeica special edition red

Special Edition prijsje 

Bij het objectief wordt een bijpassende lensdop geleverd en een grijs leren hoesje. Volgens PetaPixel krijgt de rode Leica lens een prijskaartje van 8.950 dollar. Dat is bijna duizend dollar meer dan de ‘reguliere’ zwarte en zilveren versie van de 50mm f/2. Kijk voor meer informatie op de Leica website.

Leica special edition red
Het nieuwe rode objectief van Leica past in ieder geval perfect bij de special edition Leica M-P rangefinder die het bedrijf een tijdje geleden introduceerde. Mét rode pingpong grip.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne