Nieuw op Kickstarter

Spark: nieuwe afstandsbediening van Alpine Labs

Redactie DIGIFO... 1022 0
De Amerikaanse camera-accessoirefabrikant Alpine Labs is terug op Kickstarter met een nieuw veelbelovend product. De Spark Camera Remote is een compacte afstandsbediening waarmee je je camera makkelijker dan ooit kan bedienen.

De Spark is volgens Alpine Labs de meest veelzijdige afstandsbediening op de markt en kan je camera bedienen via infrarood, een draadaansluiting en via de geavanceerde app. En met de Spark Camera Remote kan je meer dan alleen een foto maken, het is ook mogelijk om uitgebreide timelapse-video's, hdr-foto's en foto's met lange sluitertijden te maken.

De Spark is heel klein en licht, werkt meer dan 2.000 uur op één knoopcelbatterij en is ontwikkeld om te werken met meer dan 100 cameramodellen.

Lees ook: Pulse is geavanceerde trigger voor je spiegelreflexcamera

Alpine Labs op Kickstarter

Alpine Labs is een Amerikaanse camera-accessoirefabrikant die al drie keer eerder Kickstarter heeft opgezocht om een project te financieren. Om de spark volledig te financieren zoekt het bedrijf $ 100.000 dollar waarvan het al 97% heeft opgehaald. Voor de laatste 3 procent heeft het bedrijf nog 36 dagen, dus de kans dat dit project het niet haalt is verwaarloosbaar.

Om het project te ondersteunen en om een Spark afstandsbediening te bestellen kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie