Spannende dronebeelden van surfers

Spannende dronebeelden van surfers

Nadja Geskus 347 0
Met de komst van drones is het filmen van surfers ook een stuk makkelijker geworden. De meest bizarre golven worden gepakt en dat wordt prachtig vastgelegd! De spanning is om te snijden, maar het is toch wel spectaculair om deze beelden te bekijken!

Val

In deze opname zie je surfer Pedro “Scooby” Vianna bij Nazare in Portugal surfen. Hij pakt een absurd hoge golf, maar dan haalt de golf hem in en Vianna crasht. Nadat de golf is neergeslagen racet één van de jetski’s naar de surfer toe om hem te redden, maar ook dit gaat niet helemaal zoals geplanned. De volgende golf is namelijk ook te snel en grijpt de jetski. De opnames zijn gemaakt door Maquina Voadora en gepost door World Surf League.

 

 

Surfers

In de volgende video zie je een aantal van de grootste golven ter wereld! Volgens de lokale bewoners  van Nazaré laten de golven soms zelfs het dorp beven alsof er een aardbeving plaats vindt. Het normale volk past daar dus wel voor op, maar een aantal echte waaghalzen willen op deze golven surfen. Niet alleen is het bijzonder spannend om naar te kijken, maar de muziek voegt nog wat extra spanning toe. De beelden vanuit dronehoogte geven een bijzondere kijk op het geheel. Een echte must see dus!

 

 

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja