Sony World Photography Awards open voor inzendingen

Redactie 485 0
Hoewel je eigenlijk net zo goed aan onze wedstrijden mee kan doen, hebben wij helaas geen 25.000 dollar ter beschikking. Sony wel en die geven ze graag weg aan de winnaar van de vierde editie van de Sony World Photography Awards.

Iedereen heeft tot 5 januari volgend jaar om zijn foto's in te sturen voor de World Photography Awards. Voor de winnaar onder de professionele fotografen heeft de elektronicafabrikant een cheque van 25.000 dollar in petto, die uitgereikt zal worden tijdens een ceremonie in Londen in april. Professionals kunnen inzenden in één van de vijftien categorieën, terwijl amateurs het onderling uit moeten vechten in tien verschillende genres. Voor hen is 'slechts' vijfduizend dollar weggelegd.

World Photography Awards

De jury bestaat dit jaar uit Stephen Mayes van VII Photo, Mike Trow van de Britse Vogue en verschillende fotografen, waaronder Pedro Meyer, Elizabeth Zeschin en Rena Effendi. De jury wordt voorgezeten door de fotocriticus van de Financial Times, Francis Hodgson. Eerder dit jaar werd de competitie gewonnen door de Italiaanse fotograaf Tommaso Ausili met zijn foto 'The Hidden Death'.

Foto © Tommaso Ausili

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie