Sony opent Photo Challenge

Redactie 1035 0
Naast de Sony World Photography Awards heeft de Japanse fabrikant nu ook een wat kleinere competitie geopend: de Sony Photo Challenge. Vanaf vandaag tot 12 januari volgend jaar maak je iedere week kans op een NEX-5.

Vandaag start de Sony Photo Challenge met een week lang het onderwerp 'natuur'. Daarna zijn respectievelijk 'mensen', 'reizen' en 'sport' een week aan de buurt. Iedere week kiest de jury een winnaar, die een Sony NEX-5 thuisgestuurd krijgt. Voor de tweede plek is een NEX-3 en voor de derde plek is een cybershot-camera gereserveerd.

Meedoen

Om mee te doen dien je één of meerdere foto's in te uploaden naar het Flickr-account van de Sony Photo Challenge. Gevraagd wordt de foto's de tag 'SonyPhotoChallenge' en de naam van de website waar je van de competitie gehoord heb (digifotopro.nl) mee te geven. Een week na het sluiten van de competitie worden de winnaars bekendgemaakt. Sony geeft alvast aan dat hun jury zwaar bewerkte foto's er zo uit weet te pikken en dat je in die gevallen jezelf de moeite kan besparen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie