Sony NEX-7 uitgebreid in beeld

jesse kraal 3454 1
De Amerikaanse fotograaf en blogger Steve Huff heeft van Sony een NEX-7 en een Carl Zeiss 24mm f/1.8 onder zijn hoede gekregen. In een filmpje van ruim twaalf minuten deelt Huff zijn eerste bevindingen.

Je moet je niet te veel laten afleiden door de Amerikaanse manier van presenteren en de hond van Huff, maar het filmpje geeft een goede eerste indruk van de bediening van de Sony NEX-7. Vooral de werking en het gebruik van de Tri-Navi-bediening wordt duidelijk in de video.

Aan het einde van het filmpje is een eerste filmopname met de Sony NEX-7 te zien, terwijl op zijn website een vergelijking is te zien met de Fujifilm X100 en de Olympus Pen E-P3 met Panasonic 20mm f/1.7.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Pete

Did you made the film with a Sony NEX? Did you use manual focus or was it to dark for the AF to find the focus? The part made with the new NEX 7 is impressive. But I think it would take weeks for me, to lern how it works, because the body is small and there are to much wheels on it. And I don`t understand the Sony menu very well, they think different than I! That shurely is an advantage for them ;)