Sony met ultraslanke Cyber-shot T30

Redactie 546 0
Dubbele scherptetechnologie, beeldstabilisatie en hoge lichtgevoeligheid. En dat in een zeer compacte behuizing. Dat zijn de sterke punten van de Cyber-shot T30 digitale compactcamera.

De Cyber-shot T30 bouwt voort op het succes van de Cyber-shot T9 met een hogere resolutie (7.2 effectieve megapixel), een grotere gevoeligheid (ISO 1000), een groter LCD-scherm (3-inch Clear Photo LCD plus), langere STAMINA-batterijlevensduur voor 420 opnamen. Al deze technologie is ondergebracht in een aluminium behuizing met een dikte van nog geen 19 mm en een gewicht van 132 gram.

Dubbele scherptetechnologie
Dankzij de dubbele scherptetechnologie van de Cyber-shot T30 kunnen gebruikers zelfs onder de moeilijkste omstandigheden fotograferen, zonder het risico op wazigheid door trillende handen. De combinatie van Super SteadyShot en hoge lichtgevoeligheid biedt zelfs de mogelijkheid om in de meeste situaties zonder de flitser te fotograferen. Het resultaat volgens Sony:  foto's die net zo scherp zijn als opnamen die met een flitser zijn gemaakt, maar met veel natuurlijker kleuren.
De geïntegreerde Super SteadyShot optische beeldstabilisator compenseert automatisch voor trillende handen. Ongewenste camerabewegingen die het beeld wazig zouden kunnen maken worden gemeten en verwerkt, waarna het optische lenselement wordt versteld om de trilling te compenseren. De functie kan ook worden gebruikt in de filmmodus, MPEG VX Fine. Ook de nieuwe 2 seconden-zelfontspannermodus draagt bij aan de vermindering van cameratrillingen die ontstaan door het indrukken van de sluiterknop.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie