SD-kaart met 300mb/s

Sony introduceert 'snelste SD-kaart ter wereld'

Redactie DIGIFO... 1224 0
Sony heeft zojuist bekendgemaakt een nieuwe sd-kaart op de markt te brengen die ze zelf hebben omgedoopt tot de 'snelste sd-kaart ter wereld'. De kaart kan uitgelezen worden met een snelheid van 300mb/s en schrijven met 299mb/s. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn deze kaarten ook zeer robuust.

De Sony SF-G serie is ontworpen voor fotografen die eindeloos raw-bestanden willen maken in een grote burst en voor videografen die in veel 4K willen filmen. De kaarten hebben een leessnelheid van maar liefst 300mb/s en een schrijfsnelheid van 299mb/s en zijn van de UHS klasse 3.

Ook zijn de nieuwe sd-kaarten zeer robuust en zijn ze water- temperatuur- en schokbestendig en kunnen ze zonder problemen door een röntgenapparaat.

De Sony SF-G serie  bestaat uit kaarten met 32GB, 64GB en 128GB opslag en zijn vanaf maart verkrijgbaar. Adviesprijzen zijn nog niet bekendgemaakt.Sony SF-GLees ook: Hoe en wat: geheugenkaarten

Sony MRW-S1 card reader

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de snelheid van de nieuwe sd-kaarten, komt Sony ook met een nieuwe card-reader. De Sony MRW-S1 beschikt over een ingebouwde SuperSpeed USB3.1 poort die draadloos met je computer verbonden kan worden. Deze card-reader moet een maand na de SF-G sd-kaarten in de winkels liggen.

Kijk voor meer informatie op de website van Sony.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie