Compact supertelezoomobjectief

Sony introduceert G-Master 100-400mm objectief

Redactie DIGIFO... 814 0
Sony heeft zojuist een nieuw objectief aangekondigd in de G-Master reeks. Het 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS objectief levert volgens Sony een uitzonderlijke scherpte, snelle AF en is vormgegeven in een compact design.

Het nieuwe objectief van Sony biedt zeer scherpe beelden zonder vervorming, ook in de uiterste hoeken, en levert een prachtige bokeh waardoor onderwerpen zeer mooi kunnen worden geïsoleerd. Het objectief is opgebouwd uit 22 lenselementen in 16 vereschillende groepen, waarvan er één Super Extra Low dispersion-lenselement in zit en twee Extra Low Dispersion lenselementen. Dit, in combinatie met de Nano AR-coating, zorgt ervoor dat het objectief chromatische aberratie en reflecties zo veel mogelijk tegengegaan worden.Sony G-Master 100-400Lees ook: Sony introduceert langverwachte A9

Hét Sony-objectief voor sport

Dit nieuwe 100-400mm objectief is volgens Sony uitermate geschikt om te gebruiken voor professionele sportfotografie. Het objectief is uitgerust met een dubbele lineaire motor in combinatie met een Direct Drive SSM-systeem waardoor het objectief uiterst snel en precies scherpstelt en onderwerpen zeer betrouwbaar kan blijven volgen. Ook is het objectief redelijk eenvoudig mee te nemen op pad door het lage gewicht van onder de 1400 gram.

Kijk voor meer informatie op de website van Sony.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie