Sony HVL-F43AM-flitser met kantelsysteem

Redactie 1532 0
Sony komt met een nieuwe flitser, de HVL-F43AM. Op het eerste gezicht biedt deze weinig nieuws in vergelijking met zijn voorganger, maar schijn bedriegt. De gemonteerde flitser kan in z'n geheel draaien, zoals de HVL-F58AM.

Hij is iets krachtiger dan z'n voorganger met richtgetal 42, de HVL-F43AM. Net als de 42 past hij op alle Sony dslr's. Hij maakt gebruik van ADI-flitsmeting en combineert dat met TTL-meting. Sony zegt dat 'slimme flitsfuncties het makkelijker maken om creatief te belichten'. Dat zou vooral komen doordat de belichtingssterkte draadloos regelbaar is.


Makkelijk draaien

Sony claimt dat het design vocht- en stofbestendig is. 'Daarom kan de flitser ook goed buiten gebruikt worden.' Met het nieuwe Quick Shift Bounce-systeem kan de hele flitser als deze eenmaal op de camera zit meedraaien. Zo kan je ook horizontaal flitsen op staande foto's. De belichting van een liggende foto, zou daardoor niet verschillen met die van een staande. Alle specificaties van de flitser vind je op de website van Sony.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie