Nieuw: Sony FS7 II Camcorder

Sony breidt FS serie uit met de nieuwe FS7 II Camcorder

Fabienne Keijzer 1389 0
Sony introduceert vandaag de nieuwste camcorder in de FS serie. De nieuwe Sony FS7 II is uitgerust met een Electronic Variable ND filter en het mechanische design is ontworpen om de camcorder sneller en makkelijker in gebruik te maken.

Sony PXW-FS7M2 

Het nieuwe model binnen de FS Series Super 35mm professionele lijn is uitermate geschikt voor creatieve documentaires en Indie films. Met vernieuwde features en een Electronic Variable ND filter is de Sony FS7 II verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. De FS7 II heeft een E-mount en kan BT2020 kleurruimte opnemen en is daardoor erg geschikt voor 4K-opnames.

Sony FS7IISony FS7II

Electronic Variable ND filter 

Het Electronic Variable ND filter zorgt samen met de grote sensor voor een verbeterde belichtingsregeling. Het filter kan soepel variëren tussen 1/4 en 1/128, maar kan ook gemakkelijk worden vervangen door een kleurloos glas. De FS7 II is speciaal ontworpen voor het maken van documentaires en independent films. Sony is aan de slag gegaan met de feedback van gebruikers en heeft op basis daarvan het mechanische design aangepast. Nu is de camera sneller en nog gemakkelijker te gebruiken.

Sony 18-110mm voor APS-C en Super 35mm 

Ook nieuw: de Sony E PZ 18-110mm F4 G OSS, een objectief voor Super35mm en APS-C-sensoren. De compacte en lichtgewicht lens is uitgerust met 6x zoom en Smooth Motion Optics (SMO). Ook heeft het objectief een volledig mechanisch/servo zoomsysteem waarmee je snap zooms kan maken. Het objectief is geoptimaliseerd voor Super 35 en APS-C-sensoren en is compatibel met Sony a camera’s, inclusief de Sony a7 serie.
Sony FS7II

Kijk voor meer informatie op de website van Sony.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne