Sony bevestigt komst nieuwe dslr’s

Julian 503 0
Op de Russische Sony-website is uitgebreide informatie verschenen over de A230, A330 en A380 spiegelreflexcamera’s. De nieuwe modellen worden begin volgende week officieel aangekondigd, laat Sony Nederland na telefonische navraag weten.

Photoclubalpha ontdekte op de Russische Sony-website uitgebreide informatie over de nieuwe camera’s en haalde de pagina’s door een vertaalmachine. De informatie is inmiddels van de website verdwenen.

Officiële introductie

In een telefonische reactie heeft Hans den Heijer, PR Manager voor Sony Nederland ons laten weten dat de nieuwe camera’s begin volgende week officieel worden aangekondigd. De introductie staat – onder voorbehoud – gepland voor maandagochtend 18 mei.

De A230, A330 en A380 zijn de beoogde opvolgers van de Sony A200 A300 en A350. De nieuwe modellen zijn net als hun voorgangers uitgerust met ccd-sensor, met eenzelfde aantal megapixels. Hoewel de camera’s zijn uitgerust met hdmi-aansluiting, lijkt een filmfunctie te ontbreken. Ook de overige specificaties lijken grotendeels overeen te komen met hun voorgangers. Waarschijnlijk gaat het om kleine wijzigingen en verbeteringen. De behuizingen hebben wel een opvallende facelift ondergaan.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.