Sony A99 te zien in deze video?

Julian 1715 1
Toegegeven, duidelijk is het niet, maar het zou zomaar eens kunnen dat je in dit filmpje National Geographic-fotograaf Michael Yamashita aan het werk ziet met de nieuwe Sony A99. De flitsschoen verraad de camera.

Dat de Sony A99 erg veel op de A77 lijkt wisten we al. Bekijk je onderstaande filmpje en ben je bekend met Sony-camera's, dan denk je waarschijnlijk dat de fotograaf aan het werk is met de A77.

Een oplettende lezer van SonyAlphaRumors viel één ding op: de flitsschoen. Op de A77 zit een zwart exemplaar dat afwijkt van de standaard iso-hotshoe. Ondanks de lage resolutie van dit filmpje lijkt het duidelijk dat de camera waarmee Yamashita fotografeert over een andere flitsschoen beschikt. Dat zou wel eens de iso-hotshoe kunnen zijn waar de A99 mee wordt uitgerust. Bovendien zegt Yamashita op Instagram dat hij voor Sony aan het fotograferen is.

Waarschijnlijk weten we binnenkort meer, de officiële aankondiging van Sony's nieuwste fullframe-camera zal vermoedelijk niet lang meer op zich laten wachten. Eerder deze week kwam de definitieve specificatielijst al naar buiten.

afbeelding van RobertDoeleman