Sneak Preview: Planet Earth II - 4 oktober in de winkel

Sneak Preview: Planet Earth II - 4 oktober in de winkel

Redactie DIGIFO... 2157 0
Tien jaar geleden kwam de BBC met de zeer indrukwekkende televisieserie 'Planet Earth'. Dit was de duurste natuurdocumentaire ooit gemaakt en de eerste die in high-defenition is gefilmd. Deze veelgeprezen documentaire zat vol zeer mooie beelden en hieruit volgde een fotoboek. Binnenkort komt het vervolg van deze docuserie uit, mét bijbehorend boek.

'Planet Earth' bestond uit elf afleveringen die allemaal een specifiek deel van de planeet, zoals de bergen, woestijnen en grotten over de hele planeet zeer gedetailleerd in beeld brachten. De serie was zo'n enorm succes dat er een film van werd gemaakt, dat bij het uitkomen alle records voor natuurdocumentaires brak.

 

 

Planet Earth II

Sinds tien jaar is de technologie sterk verbeterd en kunnen alle uithoeken van onze planeet nog beter in beeld worden gebracht.  De nieuwe serie geeft ons door deze nieuwe technieken een nieuwe kijk op het leven op aarde. De BBC is al sinds 2013 bezig om deze docuserie te filmen en eind van dit jaar komt deze in zes afleveringen uit op de BBC, met David Attenborough als voice-over. Om deze serie bij te staan wordt er een boek uitgebracht mét voorwoord van David Attenborough.

Het boek Planet Earth II, of Planeet Aarde II in het Nederlands, verschijnt op vier oktober en krijgt een adviesprijs van € 29,95. Voor meer informatie kun je kijken op deze website

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie