Snapchat Spectacles

Snapchat Spectacles: zonnebrillen met een camera

Fabienne Keijzer 859 0
Snapchat komt met zonnebrillen met een geïntegreerde camera. De Snapchat Spectacles kunnen een video van tien seconden opnemen en contact maken met je smartphone.

Snapchat Spectacles

Snapchat is de afgelopen jaren bezig geweest met het ontwikkelen van de zonnebrillen met camera. Het bedrijf gaat hiermee de concurrentie aan met bijvoorbeeld de Google Glass. De Snapchat Spectacles zijn erg modieus en zullen rond de 130 dollar kosten, omgerekend zo’n 115 euro.

Snapchat Spectacles

Werking

Door op de zijkant van de bril te tikken begint hij met het opnemen van een tien seconden durende ‘Snap’, een korte video. Aan de andere kant van de bril zit een lampje die laat zien wanneer de bril aan het opnemen is. Snapchat Spectacles maken draadloos verbinding met je smartphone door wifi of bluetooth. De bril laadt automatisch op wanneer je hem in zijn doosje plaatst.

Snapchat Spectacles

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer de Snapchat Spectacles verkrijgbaar zullen zijn, maar dat duurt volgens het bedrijf niet lang meer. Snapchat Spectacles zullen beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren: zwart, blauw, en oranje/rood.

In deze video zie je hoe de Snapchat Spectacles werken: 

Lees ook: Instagram Stories VS Snapchat Stories

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne