Slideluck Potshow komt naar Amsterdam

Redactie 1075 0
Samen eten en daarna naar een slideshow kijken is het idee van een groep artiesten uit New York. Sindsdien is het concept in talloze steden over de hele wereld uitgevoerd. Nu lanceert het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger een Nederlandse versie.

Slideluck Potshow is de creatieve combinatie van ‘slideshow’ en ‘potluck dinner’, want dat zijn de twee dingen die tijdens de avond centraal staan. De avond begint met een diner bestaande uit gerechten die de bezoekers zelf meebrengen. Daarna worden de lichten gedimd en is het tijd voor een slideshow.

Slideluck Potshow on tour

Het unieke non-profit project is afkomstig van een groep artiesten uit New York waar het massa’s mensen aantrok. Daarom werden de avonden ook in London, São Paolo, Milaan, Los Angeles, Barcelona, Chicago, Mexico Stad, Kopenhagen, Toronto, Sevilla, Seattle, Rome, Bogotá, San Francisco, Madrid, Minneapolis, Stockholm, Rio de Janeiro, Berlijn, Detroit en  Panama Stad georganiseerd.

In Amsterdam

Nu is het de beurt aan Nederland en waar anders dan in de hoofdstad. Pakhuis De Zwijger organiseert de avond op 4 juni 2011. Met een toegangskaartje van 4,50 euro en een lekkere pan soep of mooie lasagne ben je welkom. Verdere informatie vind je op de site van het project waar je ook mee kunt doen aan de voorverkoop.

Zelf je werk voorbij zien komen in de slideshow? Dat kan via de aanmeldingspagina van Slideluck Potshow.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie