Sterke statieven voor winterse omstandigheden

Sirui Waterproof statieven nu extra voordelig

Fabienne Keijzer 898 0
TSE Imaging, de officiële importeur van Sirui in de Benelux, verlaagt de prijzen van de Sirui Waterproof Serie. De statieven uit de speciale W-serie zijn sterk, waterdicht en ook met handschoenen aan gemakkelijk te bedienen. Kortom, ideaal voor de outdoor-fotograaf.

Sirui Waterproof statieven: ideaal voor de outdoor-fotograaf

Er is door Sirui goed nagedacht over deze statieven in de W-serie. De Waterproof statieven zijn uitgevoerd met een door Sirui zelf ontwikkelde WPS, Water Proof Sealing System, dat het binnendringen van water in de statiefbenen en –scharnieren verhindert. Het betreft dus niet een waterbestendig statief, maar eentje die echt waterdicht is. De statieven uit de W-serie van Sirui zijn uitermate geschikt voor fotografen die van het groffe, outdoor werk houden. Ook handig: je hoeft er je handschoenen niet voor uit te trekken want het systeem is ook met ingepakte handen gemakkelijk te bedienen.
Met dit waterdichte statief kun je ín het water fotograferen, of dit nu zoet of zout is, dat maakt niets uit. Met een werkende hoogte van 1,8 meter (zonder balhoofd) zit je camera hoog en droog. Wanneer je het statief opvouwt heeft deze een lengte van 52cm. De benen van het statief zijn gemaakt van wel tien lagen koolstofvezel voor een duurzame stevigheid. Je kunt ook kiezen voor een lichtere aluminium-versie.
Sirui W-serie TSE Imaging

Sirui W-serie nu extra voordelig 

Deze W-serie Sirui statieven in koolstofvezel-uitvoering zijn nu extra voordelig. TSE Imaging verlaagt wegens groot succes namelijk de prijs. Ben je dus nog op zoek naar een statief die je zonder enige moeite de winterperiode, en alle periodes daarna, doorhelpt? Dan ben je bij Sirui aan het juiste adres. De volgende statieven uit de serie zijn nu in prijs verlaagd:

Model         Van     Naar
SI-W1004   299,-    249,-
SI-W1204   599,-    499,-
SI-W2004   399,-    299,-
SI-W2204   699,-    599,-

Kijk voor de uitgebreide informatie en verkoopadressen van de Sirui-statieven op de website van TSE Imaging.

TSE Imaging is de officiële importeur van Sirui, en nog veel meer merken, in Nederland, België en Luxemburg.

Lees ook: Apparatuur voor professionals: statieven

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne