Signeersessie Steve McCurry op 19 oktober in Amsterdam

Ymke Frijters 4296 0
Steve McCurry brengt op 19 oktober een bliksembezoek aan Nederland. Deze maand verschijnt McCurry's boek 'Voorbij de camera, het verhaal achter de foto'. Hij geeft die dag een lezing en signeert zijn boek in de Bijenkorf in Amsterdam.

Tijdens zijn bezoek aan Nederland geeft McCurry interviews en een lezing over zijn werk in fotografiemuseum Foam. Zijn lezing was binnen een uur uitverkocht. Als je de wereldberoemde fotograaf toch wil ontmoeten: op zaterdag 19 oktober om 16.00 uur geeft hij een signeersessie in de Bijenkorf in Amsterdam. De sessie is voor iedereen toegankelijk en duurt tot ongeveer 16.45 uur.

Het nieuwe boek 'Voorbij de camera, het verhaal achter de foto' vertelt de verhalen en avonturen achter veertien belangrijke foto's van McCurry. Het boek bevat daarnaast niet eerder gepubliceerde foto's, notities, anekdotes en snapshots. Dit is het eerste boek dat in beeld brengt hoe McCurry te werk gaat. De meer dan honderd foto's in het boek komen uit de hele wereld: Afghanistan tot Amerika, van India tot Tibet. Het boek kost 49,99 euro en is onder andere verkrijgbaar via uitgeverij Terra.

afbeelding van Ymke Frijters

Ymke Frijters | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ymke