Vind een Sigma-objectief op tweede paasdag!

Sigma's Hazenpad 2014: vind een objectief op tweede paasdag!

Julian 1589 0
Kans maken op een gloednieuw Sigma-objectief? Sigma Benelux organiseert op tweede paasdag een actie waarbij je er een kunt winnen. In vijf grote steden in Nederland en België verstopt Sigma eieren met daarin een unieke code. Er zijn tien prijzen, waarvan twee hoofdprijzen.

Op tweede paasdag (maandag 21 april 2014) maakt Sigma Benelux op Facebook de plaatsen bekend van de verstopte eieren. Via een 360-gradenvideo kan de oplettende kijker de plaats en de locatie van het ei raden.

Maximaal twee meter van de vindplaats is een ei op de grond getekend met wit krijt. De vinder weet dat het ei op een goed te bereiken plaats ligt binnen dit gebied. De eieren zijn te openen en in het ei zit een unieke code en de prijs.

De eerste persoon die het ei vindt moet het volgende doen om zijn prijs te claimen: onmiddellijk een 'selfie' maken met de unieke code/prijs en de vindplaats. De selfie moet worden geplaatst op de tijdlijn van de Facebookpagina van Sigma Benelux. Zodra deze foto is gedeeld door Sigma Benelux kan de prijs worden geclaimd en wordt deze naar je opgestuurd.

De selfie mag ook op Twitter worden geplaatst met de mention @sigmafoto en de hashtag #sigmahazenpad. Na een retweet van Sigma Benelux mag de prijs worden geclaimd en krijg je deze thuisgestuurd.

Sigma Hazenpad 2014

Sigma Hazenpad 2014Reglement en voorwaarden

  • Sigma Benelux plaatst een wit kruis op de exacte vindplaats. Je weet dat iemand je voor is geweest als je geen ei ziet, maar alleen een wit kruis.
  • Elk ei heeft een leuke prijs, maar er is maar één hoofdprijs. Je hebt dus twintig procent kans op de hoofdprijs.
  • De actie is één dag geldig. Alle prijzen moeten op tweede paasdag worden geclaimd. Inzendingen na 21 april worden niet in behandeling genomen.
  • De actie vindt plaats in vijf grote steden in Nederland en vijf grote steden in België. Iedereen is vrij om deel te nemen. Er zijn in totaal tien prijzen, waarvan twee hoofdprijzen (één in Nederland, één in België).
  • Iedereen die vragen heeft kan ze stellen op de Facebookpagina van Sigma Benelux of via twitter (@sigmafoto) met de hashtag #sigmahazenpad.