Sigma Optimization Pro 1.2.0 en nieuwe firmware voor USB Dock

jesse kraal 1368 0
Sigma komt met een nieuwe versie van haar software Sigma Optimization Pro, bedoeld om je objectieven te optimaliseren met vergaande afstellingen. Ook voor de bijbehorende USB Dock is nieuwe firmware beschikbaar. Beide zijn per direct beschikbaar.

Tegenwoordig krijgen niet alleen camera's firmware-updates maar kunnen ook objectieven daarvan profiteren. Sigma gaat hierin het verst met haar USB Dock en Sigma Optimization Pro. Deze krijgen beide een update, onder andere om de software en dock compatibel te maken met het nieuwe Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art-objectief.

Aan de software wordt een nieuwe functie toegevoegd die je de mogelijkheid geeft om de manuale scherpstelstand van de Sigma 50mm f/1.4 DG HSM A aan te passen. Vooralsnog blijft deze functie voorbehouden aan deze nieuwe krachtpatser. Om deze functionaliteit te benutten moet je zowel Sigma Optimization Pro updaten naar versie 1.2.0 en als ook de dock updaten. Dat laatste gaat via de software. Sigma Optimization Pro 1.2.0 is te downloaden via de Sigma-website voor zowel Windows als Mac OS X.

Sigma USB Dock

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse