Sigma komt met nieuw objectief op 10 januari

jesse kraal 1716 0
Met een banner op hun website probeert Sigma ons alvast warm te maken voor een nieuw product, waarmee we op 10 januari kunnen gaan kennismaken. De banner laat zien dat het om een objectief met optische stabilisatie gaat.
Banner Sigma

Met een klein beetje photoshop wordt het objectief op de banner duidelijk zichtbaar. Wat de 'hottest technology' precies gaat inhouden is nog niet helemaal duidelijk, maar kijk niet raar op als Sigma een of meerdere objectieven met een Sony NEX- of Micro Four Thirds-lensvatting gaat laten zien. Ze hebben in 2011 al meermaals naar zo'n objectief gehint.

Voor Sony's NEX-systeem presenteerde Tamron begin december al een 18-200mm-objectief, voor de kleine systeemcamera's van Olympus en Panasonic kan Sigma nog de primeur van eerste 'third party-objectief' met autofocus pakken. Gebruikers van Samsung NX-camera's moeten het vooralsnog met originele Samsung-objectieven doen, maar wie weet kunnen zij binnenkort ook bij Sigma shoppen.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse