Sigma introduceert de EF-630 flitser

Sigma introduceert de EF-630 flitser

Nadja Geskus 1950 0
Onlangs introduceerde Sigma twee nieuwe producten, waaronder de EF-630 flitser. We duiken eens de specs in van deze nieuwe flitser!

EF-630

De EF-630, die Sigma onlangs aankondigde, is compatibel met de meeste bekende digitale SLR-camera's en voorzien van automatische TTL belichtingsregeling, deze past automatisch de instellingen aan, zelfs als de flitser wordt ontkoppeld van de camera. De fliters is op afstand te bedienen. Voor multi-flash setups kan je de Slave Flash-functie gebruiken om extra flitsen te activeren. Om een zachtere uitstraling te bereiken kan je het licht via een witte muur, plafond of reflector laten bouncen, door de EF-630's flitskop omhoog te kantelen met maar liefst 90 graden. Van links naar rechts is hij 180 graden draaibaar.

De nieuwe dot matrix liquid crystal display zorgt voor een betere zichtbaarheid van de menufuncties. Daarbij komt ook nog dat het wijzigen van de instellingen makkelijker is gemaakt. 

De FP Flash functie van de EF-630 maakt flitsfotografie mogelijk bij sluitertijden groter dan de normale sync-snelheid, die doorgaans beperkt is bij sluitertijden tot 1/250 seconde bij de meeste camera's.
Multifunctionele flitser met richtgetal 63, untuïtieve bediening en een separaat verkrijgbare USB-dock voor firmware updates.

Informatie

Electronic Flash EF-630
Flash USB dock FD-11

Advies verkoopprijzen
EF-630: 399,-
USB-dock FD-11: 69,50

Leverbaar in Canon, Nikon, Sigma aansluiting.
Sigma aansluiting leverbaar begin juli.

Sigma introduceert twee nieuwe producten

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja