Sigma 18-200mm 'Contemporary' verschijnt in webshop voor 399 dollar

Julian 2315 0
Op de CES in Las Vegas kondigde Sigma de 18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C aan. Wat het objectief gaat kosten werd nog niet bekendgemaakt. De superzoom is nu echter te zien op de website van B&H Photo met een prijskaartje van 399 dollar.

Bij de aankondiging van de nieuwe 18-200mm in de Contemporary-serie maakte Sigma niet bekend hoeveel het objectief gaat kosten en wanneer de zoom in de schappen ligt. Op die eerste vraag lijken we nu echter antwoord te hebben, het objectief is opgenomen in de webwinkel van B&H Photo met een prijskaartje van 399 dollar.

We verwachten dat dit zich hier zal vertalen naar een adviesprijs van 399 euro. Bij de Amerikaanse prijs is geen belasting inbegrepen. Wanneer de zoom beschikbaar komt blijft nog de vraag, daar weet B&H ook niets over te melden.

Sigma 18-200mm C

We zijn ook vooral benieuwd naar het prijskaartje van de nieuwe Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art, hierover is echter nog niets bekend. Sigma lijkt hoog in te zetten met het nieuwe objectief. Op de CES vertellen vertegenwoordigers van het merk tegen Imaging Resource dat Sigma niet de concurrentie aan wil gaan met de objectieven van Canon en Nikon, maar dat de Zeiss Otus 55mm f/1.4 in het vizier wordt genomen.